Wednesday, June 8, 2011

Colored strawberry... / Obojena jagodica...

Ovo sunčano vreme, sladoledi, voće, sokići, ... teraju vas da se oblačite veselo, šareno i vedro... Evo i ja... :)
This sunny weather, ice creams, fruit, juices...make you dress cheerfully, colourfully and joyfully...So am I...:) 

ŠARENI LOOK: pantalone_ Stradivarius, majica i sandale_ H&M, košulja_ Bershka, torba_ Dve šmizle, marama i prsten_ Lovely, jagoda broš_ NMM, sat_ Q&Q (Depo)

Pre 3 večeri ceo twitter je bio preopterećem tagovima tipa #topmodel jer je na televiziji bilo finale ovog show-a... Top model nisam gledala od početka, ali sam se kasnije baš zainteresovala i nadoknadila propušteno na sajtu Prve televizije. OVDE imate sve epizode. Emisija je sjajna za gledanje pred spavanje, što zbog interesantnih modnih zadataka, opuštenosti, što zbog preslatkog Miše Obradovića... :))))... A posebno meni zavisniku o ovakve lake formate, pre svega u američkoj produkciji... Jedom čak planiram da vam pišem i predložim omiljene...bNavijala sam za preslatku, nasmejanu, opuštenu, prizemnu i posebnu Bojanu Banjac. Nije pobedila, ali ja jedva čekam da je vidim na nekoj reviji, reklami, u časopisu, jer prosto zrači. 
Do tada evo jedne Bojanine fotke kao vida podrške i lakšeg pronalaženja na netu! :) 

COLOURFUL LOOK: trousers_ Stradivarius, T-shirt and sandals_ H&M, shirt_ Bershka, bag_ Dve šmizle, scarf and ring_ Lovely, strawberry brooch_ NMM, watch_ Q&Q (Depo)

 3 nights ago the whole twitter was overloaded with tags such as  #topmodel because it was the finale of this show on TV...I haven't watched Top model from the very start, but later I got interested and made up for lost episode on the site of First television. HERE you have all episodes. The show is a great one for watching before going to bed, because of interesting fashion tasks, relaxation, because of the so cute Miša Obradović... :))))... And especially for me, an addict for this light formats, particularly in American production...I even planned to write and suggest my favourites...I supported so cute, smiling, relaxed, down to earth and special Bojana Banjac. She didn't win, but I can't wait to see her in some show, commercial or magazine, because she is simply radiant.
Until then, here's a photo of Bojana as a form of support and easier way to find her on the Net! :)
Na fotki nosi odličan MANUFACTURA nakit. Bravo za stiliste Tijanu Pavlov i Dejana Despotovića :)))

Da li ste vi gledali finale? 
Za koga ste navijali?
In the pic she's wearing excellent MANUFACTURA jewelry. Bravo for stylists Tijana Pavlov i Dejan Despotović :)))

Did you see the finale?
Who were you supporting?


:* by Marina

photos by Anja
translation by Aleksandra Paljić

48 comments:

  1. odličan outfit... obožavam ovaj vatromet boja... a s obzirom na odurnu kišu u Zagreb, ovo je melem za oči :)

    ReplyDelete
  2. Divne boje,volim ovako vesele kombinacije.I meni je Bojance bila favorit:)

    ReplyDelete
  3. mmm, moj favorit je davno ispao :) Kristina. Bojana je bas naucila kako da se fotka ali je Neda najverovatnije kompletnija sto se izgleda tice.
    Sareno, sareno, volim te sareno ;)

    ReplyDelete
  4. Jagodica! :D <3
    Super su boje :) Volim sarene outfite :D
    Hahaha, nasmejala sam se zbog Mise! xD Ja sam pratila od pocetka i mogu ti reci, Misa je jedan od bitnijih razloga :)))
    Navijala sam za Milicu ali sam znala da ce da je izbace zbog visine, tako da mi je drago sto je pobedila Neda :) Mada, sve tri ce uspeti :P

    ReplyDelete
  5. Jagodica je medena :)

    Ja sam navijala za Milicu, ali sto rekose oni ljudi tamo, sve su one pobedile, jer je sada sve na njima, Neda ima malu prednost, ali u sustini cemo videti kome ce ici najbolje :)

    ReplyDelete
  6. baš vselo, svaka čast što možeš da izdržiš maramu oko vrata na ovu vrućinu :)
    bojana je fenomenalna, a neda, dobro pa se malo sabrala bar za finale, mislim da nju ne smeš popreko pogledati iz straha da će skočiti sa prozora, pasti u nesvest ili nešto treće.

    ReplyDelete
  7. Color block po definiciji :) Super veselo, pozitivno...ma divotica :*
    Ja se odusevila ovim nakitom (ne znam uopste u koju kategoriju to da svrstam) sto nosi Bojana na ovoj fotki sto si postavila.
    Gde moze da se kupi Manufactura nakit?

    ReplyDelete
  8. Preslatka si! stvarno si kao pravi bomobon! <3 <3

    ReplyDelete
  9. hvala curice.
    @Dubravka taj dan je bilo za esarpu i kosulju. Da nije, ne bih ih sigurno nosila i kuvala se. :)))

    @Jovana To je neki brosh Jovanche... evo fotke http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150177240531628&set=pu.120077486627&type=1&theater
    A mislim da moze da se kupi u Čumiću u radnji No brothers no sisters... cmok

    ReplyDelete
  10. Ajme koliko boja :D A prvih par fotki su presmiješne :D

    ReplyDelete
  11. evo meeeee...i ja sam navijala za bojanicu, predivna je, malo me podseca na naseg anjca:)))
    makice ti si mi kao secerko pravi, toliko boja, a sa druge strane sve je divno ukombinovano...prava divota
    ljub jovo

    ReplyDelete
  12. zasto nikad nemas sminku na sebi???

    ReplyDelete
  13. @Anonimus Imam šminku!!! Skoro uvek. :) Svoju verziju dnevne šminke za posao ustvari. Koristim korektor, rumenilo, sivu senku, kreon i vodootpornu maskaru. Ovde se sve to ne vidi jer nosim naočare.
    Poz. :)

    ReplyDelete
  14. Volim ove "stavila sam na sebe sve boje koje postoje u ormaru" outfite, najviše! Imamo isti model sandalica. Savršene su za vruće letnje dane :)

    ReplyDelete
  15. nisam gledala top model, ali, ko zna, možda uskoro nađem vremena pa pogledam koju epizodu i vidim o čemu se tu radi :) sviđaju mi se boje i posebno tvoje sandale :)

    ReplyDelete
  16. M. mnogo cool kombinacija...Bojeee..:))
    Anonimus ne zna sledece: lice izgleda nasminkano na fotografiji onda kada ima tonuuuuu sminke...Dnevna i normalna, za posao, sminka ne moze da se vidi...Valjda je poenta biti imati sminsku a da drugi to ne primete..:)!?

    ReplyDelete
  17. Divno, razigrano! Mnogo mi se svidja jagodica!

    ReplyDelete
  18. prava si jagodica! :) sama nikada ne bih stavila toliko boja, ali mi je bas kuuul! zute majice su hitttt :) i sandalice sto imamo iste, i mintac, i za natural make up, sve je kako treba! no no za gomilu senke, pudera, maskare i svega ostalog na plus 30, topi seee! :)

    ReplyDelete
  19. Sandale su mi slatke, kao i tasnica.

    ReplyDelete
  20. zaboravih da kazem da je meni neda bila favorit od samog pocetka, bas ima to nesto za pistu... :)

    ReplyDelete
  21. kako je sve taj dan bilo veselo sarenoooo!!! :) divno M.totalno color block-che! :) ja sam zaljubljena u ovaj look, bas ga nekako voliiiim,nekako mi je drag! ;)
    bojana me je o d u s e v i l a! ovo poziranje sa tarantulom...ma bila je genijalna! ali nekako...oni su vec odlucili da ce neda pobediti...i stvarno vec ostavlja utisak top modela kada se pojavi, ali bojanche mi je bas nekako draga! :*

    ReplyDelete
  22. meni je isto Bojana bila najsladja... sad nemam predstavu da li ce i sta ce bilo koja od njih napraviti, ali nek im je sa srecom! :)

    tvoja kombinacija je kulerica, lude boje!!!

    ReplyDelete
  23. boje su superiska!!!Ali mi se najvise svidjaju sandale!!!

    ReplyDelete
  24. uh da taj Bojanin nakit je bio predobar, secam se da sam htela da vidim ma po netu o tome.
    sladak autfit as usual :*

    ReplyDelete
  25. Divna si, jagodica je preslatka, a super su i pantalone, i sandale! I ja sam navijala za Bojanu!:))Super je ovaj nakit na njoj.

    ReplyDelete
  26. ceo post je pravi letnji,veselje!!I ja sam se navukla na show,za razliku od vecine ovaj je bio tako bezazlen i bas mi je prijao!I moj favorit je bila Bojana,skroz je slatka i interesantna,ali Neda je pravi model,lepa ali nekako obicna,valjda ce uspesno moci da je transformisu?

    ReplyDelete
  27. Outfit je super, bas je letnji :) Jagodicu bih odmah pojela :D

    Gledala sam TopModel i navijala sam za Milicu, iako sam znala da ona ne moze da pobedi zbog visine :/ Njih 3 ce verovatno uspeti jer su do sad radile mnoge revije na FW.:)

    E. :*

    ReplyDelete
  28. i ja sam navijala za preslatku bojanu...bas mi bilo krivo.....
    look ti je inace savrsen, i uvek sam se divila tome koliko visoko mozes da skocis....ja pokusala i nema bre sanse....bas sam smotana :)

    ReplyDelete
  29. Odlican outfit...a Modele sam povremeno gledala.. Ipak, i ja sam navijala za Bojanu :( devojka je bas zasluzila da pobedi!

    ReplyDelete
  30. Super outfit... A shto se Top Modela tiche nisam propustila ni jednu epizodu :) Meni su bile podjednako drage i Milica i Bojana. A da Misha,uh... mi lajki :)

    ReplyDelete
  31. obozavam ANTM ali ovo nase mi je bilo sprdnja teska.. da li je moguce da oni nista ne mogu normalno da urade.. nisam gledala uopste, prvih pr epizoda i kad sam videla nacin na koji ispadaju, zadatke, ona dva pedera koji jedino sto umeju da kazu je debala si, pa zaboga covece sta ste ih izabrali ako su debele.. uzas..

    ReplyDelete
  32. I ja sam navijala za Bojanu!

    Uh, ukrala bih ti tu jagodicu! :)

    ReplyDelete
  33. jagodice bobice. jako si slatka <3 i hvala na linku za top modele, sada kad mi bude dosadno gledat ću ;)

    ReplyDelete
  34. Navijala sam za Bojanu, preeslatka je :)

    A nakit je bio fenomenalan!

    ReplyDelete
  35. Esarpa je preeeelepa, boja je fantazija a jagodica je preslatka...Ja nisam pratila Top model ali gledala sam finale i navijala za Bojanu, steta sto nije pobedila...
    Jelena (Avon :-)) )

    ReplyDelete
  36. Esarpa je preeelepa, boja je fantazija a jagodica je preslatka...Ja nisam pratila Top model ali sam gledala finale i navijala za Bojanu, steta sto nije pobedila...
    Jelena (Avon :-)) )

    ReplyDelete
  37. Svaka cast za hrabrost! Ja nisam tako hrabra slozim maksimum 2 boje, a tvoja sarena kombinacija mi se jako dopada! Kako moze covek da se ne oseca dobro kada se tako obuce? Suncan dan i pregrst boja oko tebe i na tebi i sta tu moze da bude lose? Pozdrav! :)
    P.S. Znala sam da ce pobediti Neda jer je takav tip modela jako trazen, sto se pokazalo i na kastinzima koje su devojke imale tokom serijala. Nisam imala favorita. Bila sam ravnodusna sto se svih devojaka tice. Uopste me nije zanimalo ko ce da pobedi. Gledala sam emisiju jer mi se taj koncept svidja i moram priznati da sam se prijatno iznenadila na koji nacin je sve to organizovano, snimano i kako je nama prezentovano. Svaka cast produkciji!

    ReplyDelete
  38. jagodice bobice :)
    i supis sto nemamo istu zutu majicu :))) :*

    ReplyDelete
  39. eee, devojko pa jel si ti svesna kako si se obukla..mnogo gadno.. ne znam sta je s tobom u poslednje vreme, ali nikako mi se svidjaju tvoje kombinacije..pratim te i dalje u nadi da ces nesto da promenis, i da ce malo da krene na bolje!!

    ReplyDelete
  40. Totalni colour block! Jedino moram da priznam da bez kosulje izgleda bolje!
    Ja sam gledala Top Model od pocetka ali nikad nisam navijala nesto posebno za nijednu... Mada predpostavljala sam da ce Neda pobediti :)

    ReplyDelete
  41. Bojeeee,slatka si mi kao sladoled!
    Ljub
    B.

    ReplyDelete
  42. Svidjaju mi se sandale i kombinacija zuto-tirkiz,ali mi nekako pantalone ne stimaju...Sto se tice modela,meni je Neda ruzna,Bojana je ubedljivo najlepsa,ali sam sve vereme za Milicu navijala,jer je cool lik! Pozz!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails