Sunday, June 27, 2010

P...S... swimming suits 2010... / P...S... kupaći kostimi 2010







Ovo su samo neki, a meni omiljeni kupaći kostimi iz P....S... kolekcije za leto 2010.... Ovo je prvi put da ovaj brend (iz Čačka, moram da napomenem) kreira kupaće kostime i moram reći da su uraili odličan posao. Bar što se tiče dezena, editorijala i izbora manekenke. Fotografije za kampanju su predivne, letnje i opuštajuće.

Aleksandra Jefatnović izgleda zaista dobro u modelima, a jedino ostaje da vidim kolika je cena... Javljam čim proverim...

:* by Marina

5 comments:

  1. Oko 3800 din za 4 sliku ; ) manje-vise, ispada toliko, ali lepse izgleda iz daleka ili na slikama, drugarica i ja smo se samo znacajno pogledale i okrenule glavu kada smo se priblizile izlogu u Knezu ...

    ReplyDelete
  2. predpostavila sam. ali svaka cast za kampanju opet! :)

    ReplyDelete
  3. Divno, lepi kostimi, lepe devojke. Nadam se da će uskoro i naše lepe devojke iz Srbije moći da priušte ovakve kostime...verujem u bolja vremena.
    Marina, želim da učestvuješ na Hobbychicu, verujem da imaš nešto odlično da pokažeš. na arhitekturi se puno nauči i samo talenti idu, moja mlađa ćerka je bila na budžetu, uspešan prijemni, 21. uspešno data prva godina, i na pola trećeg semestra odluči da napusti...nije mogla da izdrži toliki rad, a ona perfekcionista. Sada uspešno studira književnost.

    ReplyDelete
  4. Evo Neno, ja ucestvujem sa svojom masnom koju sam skoro postavila na blog...
    Sad radim na diplomskom projektu pa nisam bas mogla da pravim nista arhitektonski, treba mi odmor od toga... heheh
    Bas mi je drago da je tvoja cerka bila hrabra da shvati sta joj vise odgovara, jer ce jedino tako biti srecna uvek... Ovom porukom si me podsetila kako je bilo tesko studirati, posebno prve dve godine, pa je skroz razumem... Zelim joj srecu. Tebe pozdravljam. Citamo se!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails