Monday, August 2, 2010

My new Čačak shopping treats... / Novi "slatkiši" iz šopinga u Čačku...



majica/košulja od viskoze iz P...S...a. Znate je već, pisala sam o njoj... oko 1000 din na sniženju



Haljina iz P...S...a... oko 1400 din na sniženju



top iz P...S...a. oko 1000 din na sniženju (njega možda nisam ni morala da kupim, ali materijal je strava i zaista dobro stoji. Mislim da ći skinuti ova slova sa ramena :P)


Kaiš iz P...S...a... Divne plave boje, skoro iste kao moj Aldo sat koji ne skidam... :). samo 270 din na sniženju.

Novi kombinezon savršene sivo /bež boje, koji je u nekoj Svaštarici bio čitavih 1500 din. Videli ste da imam sličan crni i da sam potpuno luda za njima... :)

I malo nakita. Sva tri komada su iz P...S...a

(znam, deluje da u Čačku nema ni jedna druga radnja sem P...S...a, ali ja ljudi stvarno do sada tamo ništa nisam kupovala sem nekog nakita, ali su im cene na sniženjima stvarno odlične i materijali su sada prelepi, kao i modeli... Znači preporučujem naš Čačanski brend_ P...S... :)

Prsten sivi je oko 300 din, vrni oko 500 din, a buba broš 250 din. Hvala Maji i mami za ove poklone. :) :* vas!







A ovo je detalj moje nove duge haljine, koju obozavam, em što je bila jeftina, em sto je stvarno do poda, em što je dezem savršen... :) E a nju ćete videtu celu, na meni, u jednom od sledećih FROM MY CLOSET postova... :)))

Znam da sam za ovih 15ak dana u Čačku nakupovala brdo stvari, ali su velika sniženja, imam dosta slobodnog vremena za svoj hobi (čitaj_šoping) i nemaš na šta ovde drugo bacati pare... :)
Jel vam se dopadaju stvari?

:* by Marina

5 comments:

  1. predivan šoping!!! prstenje me obara s nogu :))

    ReplyDelete
  2. super si pazarila! sve mi se svidja! i ja bih skinula ono PS, ukoliko je moguce :)!

    ReplyDelete
  3. Venoma ovde sa Ane :) moj mail je venomamorer@hotmail.com za onaj invite, pa ga zvizni kad budes imala vremena na moj mail. Moram te obavestiti da si moj prvi blog citalac :D Ako znas jos nekog ko voli fashion blogove preporuci me (sve bez obaveza, naravno ;) )I uz to ocigledno shoppaholic kao i ja :D

    ReplyDelete
  4. gde se nalazi ta svastarica? :)

    ReplyDelete
  5. Nalazi se u Čačku, na drugom spratu robne kuće Partizanka. A po Beogradu ih ima svuda, u Beogradskoj ulici, na Bulevaru (pre pekare Bulevar,... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails