Monday, December 9, 2013

Threesome 034 / Trojka 034

 Kada dobijem ili kupim i probam nove stvari, vreme je za Threesome post :) Nadam se da ih volite? Jel ih volite? Volite ih! :)
Pre 2 sedmice stigao mi je poklon paket od Dahlia_e! Obradovala sam se toliko! Zaista volim poklone, ko ne?
Još sam se više oduševila kada sam videla da su u pitanju 2 Anti age kreme (dnevna i noćna)... Već duže vreme planiram da krenem da koristin neki tip "antiageinga" za lice (znam, krajnje je vreme, godine, ode-mladost-nepovratno, ...) ali nikako!
Tako da su ove dve kremice skinule top stavku sa moje wish liste! I ne samo to, već sam zaista zadovoljna! Još uvek ne primećujem drastične promene po pitanju poboljšanja stanja kože, ali su jako lepog mirisa i sastava (mirišu na bademmmm) i sjajno hidriraju lice, pa nemam onaj osećaj "zatezanja" tokom ovih zimskih dana! I pakovanje je divno (staklene teglice)!
#preporučujem da ih probate! :)

 Dve stvari koje sam našla u Liliju! 
Prvu, Allin sprej za čišćenje četkica za šminku, sam kupila pre sigurno 2 meseca! Nikako da je fotkam i da vam je pohvalim! Mislim, nije u pitanju nikakav revolucionaran proizvod, ali je dovoljno blag da ne ošteti četkice i veeeoma se lako ispira (ranije sam koristila obučnu kupku), u formi je spreja (što olakšava upotrebu, pa je ceo proces gotov za 2 minuta, kao pranje zuba :P) i miriše jako lepo (što je uvek +)... Dakle #preporučujem! 
Druga stvar koju sam dugo tražila jesu trakice za uklanjanje mitisera, pa sam kupila ove Titania čim sam ih ugledala :) Koristila sam ih samo jednom i nisam baš zadovoljna... Možda zato što i nemam puno groooznih mitisera po nosingeru, a možda i zato što sam gledala fotografije na netu (kako bi to trebalo da izgleda <---- font="" size="3"> ne otvarati link ako ste gadljivi :P)
Da li neko od vas zna bolji proizvod koji se kod nas može kupiti?
Ove trakice BTW možete napraviti i sami (OVAKO)

Mesečna kupovina sitnica mi ulepša radni dan! Vama? New Yorker kapica sa muškog odeljenja kupljena odavno, sada je vreme za nošenje, pa... Mekana i divna. Trakice za kosu iz HMa, rođene za moju svakodnevnu punđu (u koju mi moja Anja svaki dan udari malenu čvrgu, hihih) i najjeftini i najfiniji, ali "opasni" prstenčići iz iste radnje!
Da li vam se dopadaju?


by Marina

translation by Aleksandra Paljić

11 comments:

  1. Odlicno je ovo sitno prstenje, volim ove tvoje postove!

    www.style-trigger.com

    ReplyDelete
  2. divan postic kao i uvek.... ljubi te tvoj verni pratilac jovo

    ReplyDelete
  3. Super proizvodi! Probacu ovo za ciscenje cekica. Kapica mi se bas dopada.

    Novi post je na blogu
    http://www.ladiesstreet.rs/blog/novogodisnja-groznica-i-bundeva/

    ReplyDelete
  4. Sjajan post:) Ni ja nisam oduševljena ovim flasterima, mada cenim da ne možemo da očekujemo neki wow efekat ukoliko nema šta da se izvuče. Opet, imam utisak da mi se nos manje masti od kada ih koristim, ako ne uobražavam:)

    ReplyDelete
  5. Volitm uvijek tvoje threesom postove! Gumice za kosu su moji favoriti!

    ReplyDelete
  6. Prstenicic su toliko super <3
    U stvari sve sa poslednje fotke :))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails