Wednesday, October 16, 2013

Threesome 032 / Trojka 032



Volim Avon šminku, kozmetiku, kataloge i uopšte celu ideju... Neke od prvih parica sam zaradila prodajući Avon proizvode u srednjoj školi. Ne mogu bez recimo njihovog skidača laka za nokte stalno ga iznova i iznova naručujem... Kada mi je pre par dana poštom stigao paketić od njih bila sam presrećna. Dobila sam dva seta senki za oči i novi katalog. Sive i braon nijanse, oba savršena za moje plave oči :)
Jedva čekam da ih upotrebim, posebno sada kada sam se "navukla" na YouTube beauty kanale... Pisaću vam jednom koje volim i preporučujem :) Ok?

Ooooduševila sam se kada sam u JYSKu pre nekoliko dana ugledala OVE minijaturne (fake) biljčice u keramičkim saksijama :) Savršene za scenografiju za fotkanje asesoara, nakita, čega god za blog, kao i za  nekog ko još nije naučio da vodi računa o živim biljkama :)
Ali ne verujete koliko su male :)

Trebali su mi novi neseseri za torbu (za šminku ili maramice, kremu i labelo), ali baš providni i plastični... I našla sam ih u HMu za po 300 din. S J A J N I !!!
Preporučujem!
P.S. Sve ROZE reči u postu su LINKOVANE! KLIK KLIK KLIK

by Marina

translation by Aleksandra Paljić

10 comments:

  1. avonove senke su odlicne,kvalitetne i nisu skupe
    http://crazyfashionbymj.blogspot.com/2013/10/cloudy-day.html

    ReplyDelete
  2. Uvek imaš odlične fotografije:)

    ReplyDelete
  3. voolim sve, a jel ima neka veca vestacka biljcica
    neki buket? mi vont mi nid

    ReplyDelete
    Replies
    1. hej JK, evo imaju ove http://www.jysk.rs/210/223/226/1968800/a/catalog
      ova visoka "travica" je super, veća je dosta od ovih mojih i lepe boje :)

      Delete
  4. Idem u jysk da kupim celu baštu :D

    ReplyDelete
  5. Divne stvari, Avonovi proizvodi su odlični . Jedva čekam H&M u NS, imaju bas povolje stvari :) Ove fake biljčice su odlična stvar :)

    ReplyDelete
  6. Divno što si od Avona dobila paketić, mogu da potvrdim koliko voliš Avon. :)) Biljčice su preslatke, moram da bacim pogled. :))

    ReplyDelete
  7. Pakovanja avona koliko vidim izgledaju zaista vrhunski i nimalo jeftino. Čak me podsjećaju na Chanel pakovanja. Žao mi je što nisam komentirao ostale postove, ali od sada svaki će dobiti komm obečajem.

    http://uniqueyeah.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails