Wednesday, November 13, 2013

Threesome 033 / Trojka 033

Oftalmolog je rekao, naočare neophodne, nestaće glavobolje, dioptrija +0.5 i da ih obavezno nosim dok crtam na kompjuteru ili čitam... Nisam ih dugo tražila, pozvale su me k' sebi iz optičarske radnje Lila u TC Stadion. Još kada sam saznala da imaju akcije (okvir + još jedan okvir gratis, naočare + maskara gratis ili okvir + stakla za oko 3000 din) bila sam oduševljena. Ovaj moj "mjau" okvir je koštao 5200 din, a izabrala sam još jedan (RayBan like) iz posebnog izbora od 50ak okvira, gratis. Stakla /plastična, antirefleks/ sam uradila u Čačku kod porodičnog oftalmologa...
Drugi par nosim isključivo kada sam kod kuće, ali ću ga fotkati u nekom outfitu ili na instagramu... 
Kako vam se dopadaju?


Baš sam se obradovala kada sam dobila priliku da na nekoliko dana testiram Samsung Galaxy Note 3 + Gear... Telefon je jednostavno sjajan. Niti preveliki za telefon, niti premali za tablet, ima apsolutno sve opcije i mogućnosti koje možete da poželite /a dolazi i u sjajnom pakovanju, što je za frikove kao ja dosta bitno/:) Odavno mi je na listi želja neki Samsung Galaxy, tako da sam pravo uživala u testiranju, igranju, fotkanju, instagramisanju,... Uz njega dobijate i Gear, nešto kao smart sat koji ima bezbroj opcija, kameru i sinhronizaciju sa samim telefonom... Izuzetno lagan, savršeno oblikovan i sa produženim trajanjem baterije... Da li vam je jasno koliko mi se đa? :))
Uskoro ću postovati i o Međunarodnoj izložbi pasa na kojoj sam bila 3. novembra , a gde su sve fotke napravljene upravo ovim telefonom :)

*testiranje telefona omogućio Telenor Srbija

Koristim ovu savršenu Threesome priliku da se zahvalim sjajnoj curi Jeleni /kreatorki JP Friendship Bracelets / na ovom divnom poklonu koji mi je poštar uručio pre par dana :) Savršenih boja i detalja...  Moj "zlatni" sat samo čeka kada će da se udruže...
Hvala Jelena! :*

PLAVE REČI su uglavnom linkovi do dodatnih fotografija ili internet strana... :)

by Marina

translation by Aleksandra Paljić

13 comments:

  1. Hihi, ima me u tom broju Cosma :))
    Inace, okvir je odlican i super ti stoji!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao pa to si ti draga, vidim ja da je to jedna prelepa cura koja mi je poznata... Sara Jovanovic podseca na tebe :) Hvala na komentarija srce si. Divan clanak, uzivala sam :)

      Delete
  2. Mnogo su lepe naočare, baš mi se sviđaju! I moja Sofija nosi mačkaste :) Ja sam oduvek htela da ih nosim, ali kad god odem kod lekara kažu mi da nema potrebe :D Eh, kad bi ti ostavili taj telefon... :)

    ReplyDelete
  3. Jako lepe naocare i super ti stoje.. :)

    ReplyDelete
  4. Jao, okvir naprosto savrsen :) I ja uskoro idem izabrati okvir, iako vec dugo to prolongiram, valjda cu i ja pronaci neki ovako simpaatican :)

    ReplyDelete
  5. Jao, i ja sam upravo dobila prve naočare u životu, i evo upravo se navikavam ;)! Super ti je okvir!!! Kako si se navikla da radiš sa njima? Ja sve nešto imam potrebu da ih skinem čim uđem u zatvorenu prostoriju (navika od sunčanih naošara), šašavo skroz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo imam ih 15ak dana i skroz sam se navikla :) Najcudnije mi je bilo kada sam izashla napolje i setala gradom sa njima... Delovalo mi je kao da sam niza pa sam se sapletala o ivičnjake :) Da li je to zvog cilindričnih stakala ne znam, ali bilo je šašavo :) :*

      Delete
  6. Naocare su divne! Da li ta akcija jos uvek traje? Bas treba da kupim novi okvir! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, klikni na link koji sam postavila /reč LILA/ i tamo na sajtu imash sva obavestenja :)

      Delete
  7. Ako vec moraju da se nose naocare onda je ovakav neki okvir logican izbor :D
    I ja bih mackaste odabrala ^^
    A narukvica - predivna!!!

    ReplyDelete
  8. Drago mi je sto citam da si zadovoljna telefonom, meni su note uopsteno preveliki, mada meni je i s3 malo prevelik, ali zato gledam da uzmem s3 mini do kraja godine ^^ Ljubac!

    XoXo
    Venoma
    Check out my latest posts on Venoma's fashion diary :)
    Win 2 x 30$ Dressale coupon

    ReplyDelete
  9. Jako lepe naocare i super ti stoje.. :)note 3 jea!

    www.lover-secret.net

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails