Friday, September 27, 2013

DIY_ "twist" friendship bracelet / URADI SAM _ "uvijena" narukvica prijateljstva

Divna Jelena iz JP Friendship Bracelets i ja smo vam spremile zanimljiv DIY post. Naučićemo vas kako da napravite jedan tip narukvica prijateljstva...
Škola je uveliko počela, vratili smo se sa odmora, pa predlažemo da upravo ovako nešto poklonite svojoj drugarici ili drugu i ulepšate im jesenje radne dane!

Monday, September 23, 2013

Montenegro 2013

Kao što sam najavila u predhodnom postu, bila sam na moru. On i ja smo bili u Herceg Novom. Kupanje, odmaranje, šetnje, košarka pa tenis na TVu, novine, knjiga, kafa i pivo, sladoled, sveže smokve, film, rođendan, putovanje, muzika, pevanje,... :) Sve u celih 6 dana :) Posle toga smo svratili na vikend u Čačak i od ponedeljka sam opet bila na poslu! Trebalo je se raspakovati, prati garderobu, raspremiti stan, raditi, te kasnim sa postovima. Ali evo me nazad. Post o moru (u fotkama, razglednicama), pa outfit, pa ćemo imati nagradnu igru... Znači, vidimo se :)

Wednesday, September 4, 2013

SERBIA TRIP VI_ Savinac /Gornji Milanovac/

Nastavljemo putovanje kroz Srbiju... Ovog puta išli smo do Savinca. To je malo mesto, zaseok sela Šarani u blizini Takova i Gornjeg Milanovca... Tu je u blizini i onaj "čuveni" hrast, žrtva prinesena izgradnji novog auto puta... Građevinski radovi u toku, a nismo ni znali da su u to vreme bili u toku i Savinački dani. Muzika, klopa, igra, puno dece i veselja... Sjajno!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails