Tuesday, February 28, 2012

Unicorn in Wonderland... / Sasvim obično neobični dan...

Kažem ja mojoj Jovici da ona ume da fotka. Podrhtavala rukica, ali i dalje imamo divne fotose... :)

Monday, February 27, 2012

Unicorn fairy tale... / Bajka o jednorogu...

Hajde da ovu poslednju sedmicu februara počnemo malenom maštarijom. 
O najlepshim na svetu... Jednorozima...

Sunday, February 26, 2012

Anagram 004

  Nadam se da vam ni ovaj neće biti težak... Jer vi ste mi već profesionalci!
Bravo za Biberlee koja je prva rešila prošlonedeljni... :*
A ako vam se rešavaju i nemodni i oni teži anagrami, O B A V E Z N O čekirajte blog mog druga Ivana Andonova (koji je sastavio i ovonedeljni anagram) OVDE!

 
:* by Marina

anagram by Ivan Andonov
translation by Aleksandra Paljić

Thursday, February 23, 2012

Flower ball at Pierre Premier / Bal cveća u Pierre Premieru

Sinoć sam sa Anjom i Jelenom bila na rođendanu Pierre Premier radnjice. Tema i naziv koktela bili su "Bal cveća", pa smo tako nas tri i ostala stylish ekipa prizivali fashion proleće... Ako uskoro stigne, znate ko je zaslužan. :) 

Tuesday, February 21, 2012

Čačak through a new lens... / Čačak kroz novi objektiv...

Ako me pratite na FB pageu i/ili twitteru, znate da mi je stigao novi objektiv. Canon 50mm - 1.8II. Košta 110e i kupljen je preko sajta fotodoskont.rs. Moja amaterska procena je da je sjajan za portretno fotkanje, kao i fotkanje pri smanjenom osvetljenju zbog širokog otvora blende. Možda grešim, ispravite me slobodno... A jedan je od najjeftinijih, sa sjajnim odnosom cena/kvalitet. Eto.
 A sećate se da je to jedan od rođendanskih poklona. Elem, stigao je u četvrtak, a ja sam istog dana odmah posle posla zapalila u Čačak. Kod svoje, porodice, ekipe, ljudi, grada... I evo foto-prepričavanja vikenda kroz novi objektiv...

Sunday, February 19, 2012

Anagram 003

 Navalite. Nije težak, ali je genijalan!

A ako vam se rešavaju i nemodni i oni teži anagrami, O B A V E Z N O čekirajte blog mog druga Ivana Andonova (koji je sastavio i ovonedeljni anagram) OVDE!

:* by Marina
anagram by Ivan Andonov
translation by Aleksandra Paljić

Friday, February 17, 2012

Small weekend GIVEAWAY / Maleni vikend post sa poklonom

Pre nekoliko dana poštar me je na poslu iznenadio jednim paketom. Pogledam ja unutra kad tamo: 3 preslatke ogrlice. Inače, paket mi je poslala divna Biljana Stojanović, cura koja uređuje blog LUTKICE & KRPICE (FB page) i pravi ova malena remek dela od vune i lanaca, kao znak zahvalnosti jer sam joj jednom davno pisala komentar i tako je ohrabrila da nastavi da stvara. #blush Divna cura, jel da? :)
Uglavnom, u poruci je pisalo da su sve moje, ali da se neće ljutiti ako odlučim da nekome  poklonim jednu ili dve. E pa ovako, jednu, ŽUTO-CRNU je dobila Anja (koja je sa mnom i otvarala paket i jednako se oduševila, a koja će je pokazati u jednm od svojih OUTFIT postova), drugu, PLAVO-CRNU sam uzela ja, a treću, BORDO-BELU, poklanjam nekom od vas. Wiiiiii! 
Hvala B!

Wednesday, February 15, 2012

Ombré hair trend / "Izrastak"...

Juče je bio taj Dan zaljubljenih, neke devojke su dobile cvet, neke brdo poljubaca, neke SMS. Neke cure su pak gledale (često) dosadno-romantičan ljubavni film u bioskopu, a neke je sve to smorilo, pa su odlučile da je pravo vreme da promene frizuru. 
Hajde da danas malo proširimo vidike i stvar posmatramo iz drugačijeg ugla. Kapiram da bi većina devojaka za "izrastak" (stručno Ombré) rekla da je "bljak" (neke su čak na taj način anonimno prokomenratisale i moj prošlog leta, khm-khm :)))), pa sam odlučila da vam pokažem fotke koje pokazuju da izrastak može izgledati sjajno. Čak sexy! Wohoo!

Tuesday, February 14, 2012

Threesome 021 / Trojka 021

Evo nove trojke. Nešto kao NEW IN trojka. Iskreno da vam kažem, u pitanju su samo neke sitnice koje ulepšavaju tmuran (mrazni, gnjecav, snežan, spor, kratak,...) dan. Računi su mi zimi mnooogo veći pa sam logično zaobilazila rasprodaje. Više mi odgovaraju one letnje. :) Tako da sam ove zime ostala bez 3 nova kaputa, 2 nova para čizama i 5 šešira.  :)

Ali zato su tu:
_ Sitnice iz Accessorizea sa 70% sniženja. Strpljivo sam čekala tih famoznih 70%, onda sam u jednom trenutku odustala. I, PUF, odjednom stiže SMS (da, da, upislala sam se za njihov sms newsletter) sa obaveštenjem da je počelo. I evo šta sam pazarila. Plus kapu u obliku medveda, ali nju ćete videti u outfit postu čim se završi "ledenog doba". :) Dakle, kupila sam šnalu u obliku veeelike prugaste mašne, ogrlicu u obliku pletenice, narukvicu za neki budući arm party i najdivnije minđuše koje sam videla u Accessorizeu. 

Jel vam se dopada moj šoping tamo?

Sunday, February 12, 2012

Anagram 002

Novi MODNI anagram je pred vama. Bravo za Biljanu :* , koja je rešila prošlonedeljni. Rešenja opet dajete u komentarima. I prvo probajte da rešite pa onda pogledajte komentare. Nema veze ako je neko već pokušao... :*
 
A ako vam se rešavaju i nemodni i oni teži anagrami, O B A V E Z N O čekirajte blog mog druga Ivana Andonova (koji je sastavio i ovonedeljni anagram) OVDE!
:* by Marina
anagram by Ivan Andonov
translation by Aleksandra Paljić

Saturday, February 11, 2012

RINGeRAJA news!

Večina vas zna da Anja & ja stojimo iza imena RINGeRAJA nakita. Koristim ovu subotu da vas obavestim i pokažem novu kolekciju stvaranu samo za 14. februar, DAN ZALJUBLJENIH. 

"You turn me on..." RINGeRAJA kolekcija za Dan zaljubljenih 2012 Set od dva broša, zaljubljeni robotić i izjava ljubavi, za njega i nju. Kao sto delite vašu ljubav podelite sa vašim parom i ove RINGeRAJA brošiće za Dan zaljubljenih i uzivajte!

Friday, February 10, 2012

CHEZ Olivera restaurant... / Restoran CHEZ Olivera na Vračaru...

Moja divna Leyla je odlučila da me vodi na klopu posle posla. I to u skorootvoreni restoran gotove domaće hrane CHEZ Olivera u Molerovoj 45 na Vračaru. U mom starom, a Leylinom sadašnjem kraju. Bile, oduševile se prostorom i domaćinima, klopale, oduševile se hranom, fotkale i otišle zadovoljne. Inače enterijer restorančića radio je studio REMAKE iza kojeg stoje i kreiraju  Antea Arizanović & Jovana Božović (inače nekadašnja modna urednica mog omiljenog časopisa ikada - Gala). Bravo cure!
POGLEDAJTE:

Thursday, February 9, 2012

The Little Prince sweet shop... / Poslastičarnica Mali princ

Kao što sam juče obećala, nastavak nedelje... Pposle Škole bloga, dve Jelene i ja smo otišle da se utoplimo i zasladimo u DIIIVNOJ novootvorenoj poslastičarnici Mali Princ na Obilićevom vencu. Malih prinčeva :) ima ukupno 4 u Beogradu, a ja sam klopala kolače u čak 3. Bila sam u onoj u Braće Nedica kod Bulevara, u Plamotićevoj i sada na Obilićevom vencu. 
Tu smo od Leyle dobile i poklončiće kao znak zahvalnosti što smo se odazvale pozivu za blogopredavanje. :)))
Hvala L! 
Jelena i ja smo dobile paketiće sa kolačem, prstenom i brcima na štapiću. Divota!!!

Wednesday, February 8, 2012

Blogging school... / Škola bloga...

Jelena Karakaš & me smo se u nedelju popodne dovukle u KC Grad kako bismo na Leylin poziv, u Školi bloga, pričale "blogođacima" o svojim blogovima, iskustvima i blogodoživljajima ...
A obećala sam da ću doći u OVOM POSTU.
Evo kako je tamo bilo. A sve u fotkama of kors!

Monday, February 6, 2012

The Glow!

"The Glow is a glimpse into the world of inspiring and fashionable moms.
Here you’ll find their styling ideas, go-to gear, multitasking secrets, and enviable decor"
Edited by Violet Gaynor
Photography by Kelly Stuart.
Co-founded in January 2011
THE GLOW je sjajna nova stvar na netu. Secate se The Coveteur ili The selby online prostora? E pa The Glow vam je je neka mikroniša enterijera poznatih jer govori i poznatim (fashion) majkama i njihovim klincima, a sve u osunčanoj atmosferi njihovih stylish stanova. Ako volite modu, dobre enterijere, slatke klince i detalje scroll-ujte dole pa onda pravac The Glow na dalje istraživanje!

Sunday, February 5, 2012

Anagram 001


Pošto su nam vikendi malo spori, odlučila sam da uz pomoć svog druga Ivana Andonova uvedem novu vikend rubriku na blogu. Subotom ili nedeljom Ivan i ja zadamo vam maleni, lagani MODNI anagram da rešite. Rešenja dajete u komentarima. A ja ću kasnije potvrditi rešenje. Sigurna sam da među vama, mojim drugarima čitaocima, ima onih koji bi se igrali, pa da počnemo...
A ako vam se rešavaju i nemodni i oni teži anagrami, O B A V E Z N O čekirajte Ivanov blog OVDE!

:* by Marina

anagram by Ivan Andonov
translation by Aleksandra Paljić

Friday, February 3, 2012

Tell me baby are you cold? / Jel' ti hladno?

Bilo mi je juče krivo što ove sedmice nema outfit posta, pa rekoh Anji: fotkaj! Casual, za četvrtak, posao, hladno vreme, crtanje do besvesti i mlaćanje sa BusPLUSom... Razumete me... :)

Thursday, February 2, 2012

Night out ( ZAPATA + TUBE)

Ekipa i ja smo za vikend izašli. Meksička klopa u Zapati, pa đuska u TUBEu... I jedan savršen rođendanski poklon. :)
Anja, Ana, Dilpa, Jova, Lee i ja + Ivan!
I malo smo se igrali sa aparatom i pošto je prehladno za fotkanje (sem ako ne želite perjana jakna + kanađanke + šubara look :P) postujem ih. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails