Thursday, September 29, 2011

Fashion and friends magazine - 19. Fashion Selection / Fashion and friends magazin na 19. Fashion Selectionu

datum: utorak 27. 09. 2011. u 20h
mesto: Beogradsko dramsko pozorište

Većina blogerki dobila je elektronsku pozivnicu (ispod) za promociju Fashion &Friends magazina i reviju brendova objedinjenih pod Fashion & Friends imenom (Guess, Scotch & Soda, Miss Sixty, Energie, Replay i Maison Scotch). Brana i ja smo otišle zajedno, a tamo smo srele još nekoliko drugarica blogerica (Andjelu, Jelisavetu, Aleksandru, Milicu i Mariju...). Revija je počela tek oko 21h na velikoj sceni BDPa... Do tada, zvanice su stajale ispred, listale magazin, pile penušava pića i klopali slane zalogaje... :) Ja sam fotkala detalje i atmosferu pa pogledajte...

Wednesday, September 28, 2011

Threesome 011 / Trojka 011

Trojka u ediciji_ IZNENADNI POKLONI IZ ČAČKA...
Dino, hvala za dva divna BOURJOIS laka koje inače obožavam... OVE baš specijalno volim zbog postojanosti i široke četke za 1 dovoljan premaz... Dina mi je iz Pariza donela i ovaj Pluton zlatnik i to iz Diznilenda... Hvalac DINO do nebesa! Kao i svaki put, sjajan gift :* te!

Tuesday, September 27, 2011

Fall in Čačak... / Jesen u Čačku...

Juče me nije bilo ovde, jer sam bila u Čačku. Kao i za ceo vikend. Viđeni dragi ljudi, zagrljeni, maženi,... Šetnje gradom, proslave i izlazak u grad... Baterijice napunjene...

Friday, September 23, 2011

Thursday, September 22, 2011

FYI: All that dots... / ZA VAŠU INSPIRACIJU: Tufne

Tufna do tufne, tufnica...
Obožavam ih. Želim ih. Tražim ih. Imam samo 2 tufnasta dela garderobe i to je malo... Zar ne? Biće ih više- sigurno!
Uglavnom, hoću da vam pokažem neke tufnaste divote koje su se gomilale u mom folderu RASPOREDI! Tufne raspoređene...!
P.S. Većina fotografija vodi do izvora! :) KLIK-KLIK

Wednesday, September 21, 2011

Threesome 010 / Trojka 010


Jubilarna X "trojkica"... 
U kutiji za nakit pronašla sam ovu sjajnu narukvicu koju mi je poklonila Ancha! :* Neonski žuta i rože. H&M. Iz Švajcarske. :) Dobila sam je davno i nezasluženo zaturila na dno kutije. Sad je tu, na specijalnom mestu, čeka novu outfit premijeru. I jednostavno SIJA!

Friday, September 16, 2011

Ungaro girl... / Ungaro cura...

Odavno sam zamišljala ovu kombinaciju... Mislim da sam je i sanjala... Na kraju posta videćete šta me je to inspirisalo... Nadam se da će vam se svideti... :)

Thursday, September 15, 2011

Voulez-vous cafe... / Kafić Voulez-vous...


Juče posle posla našla sam se sa Jovom i Redžom na piću. Redža nam je rekla da ooobavezno moramo da idemo u kafe Voulez-vous koji se nalazi u ulici
Đorđa Vajferta 52 u Beogradu... Kafić je zaista sjajan. Arhitektura, bašta, materijali, rasveta, ali i pića i kolaču. Klopu probam drugi put... Pa javljam. :)
Pogledajte nekoliko fotosa koje sam slučajno napravila tamo (i odlučila da share-ujem sa vama), pa se vidimo tamo! :*

Wednesday, September 14, 2011

Threesome 009 / Trojka 009

Verovano se neki od vas sećaju kako sam siiilno želela ovaj torbičak iz Accessorizea (iz OVOG posta)... Bila je preskupa, 4990 din i strpljivo sam čekala da je snize... I 6 meseci kasnije, moja je za 1490 din. :) Skroz je divna, malena i mekana. U nju staje moj mobilni, labelo i platna kartica. Ključeve ću u svoj ili tuđi džep i odoh u provod! :)
Premalena je stvarno, ali savršena za neke svečanosti! :) 
SEE POST

Monday, September 12, 2011

Friday, September 9, 2011

Canary birds are great... / Kanarinci su strava...

I ovog petka_ ŠARENO i LEPRŠAVO! Trudiću se da iscedim leto iz tube do kraja... Gole nože, ručice i prstići još koju sedmicu ili dan...

Thursday, September 8, 2011

NEW IN: yellow snakeskin bag... / NOVO: žuta "zmija" torbica...


Ovaj torbičak sam kupila pre mesečak dana, ali nikako da vam ga pokažem... Kupljen je u radnji Cvetić na Bulevaru na sniženju za 1000 din. Ako prolazite, obavezno svratite imaju zaista neobične torbe i cipele... I da, torba je nekako na finoj granici između "oduševila me je, baš volim zmija print" i "nekako je previše"... Ali verujem da će ići strava uz farmerke, stikle i običnu belu majicu sa printom.... Šta vi mislite?

Tuesday, September 6, 2011

Green jumpsuit... / Zeleni kombinezon...

Evo kratko, obećani babyshowerski outfit...  Trudila sam se da budem elegantna za park party, ali i dovoljno opuštena da mogu da skačem, penjem se po klupama i drveću i trčim do trafike... :)

Monday, September 5, 2011

Babyshower in Chubura park...:) / Čubursko "tuširanje bebe"... :)

Ovako, kao što znate, naša Ivančica (znate je sa bloga SLADAK ŽIVOT) je trudna...  Mali Vuk stiže za mesečak dana i mi smo to morali da proslavimo, da mu poklonimo štošta i da MAAALO iznenadimo buduću mamu... :) 
Ipak smo mi TETA- BOLGERKE :)))
Pripreme su spontano trajale 10ak dana, imali smo MANJIH problema (dan pre subote isekli su drvo ispod kojeg je jedini sto u parku, nestala je klupa uz taj sto, nestalo je tečnosti za balone u Ušću, morali smo da pomeramo satnicu zbog nekih zaboravnoh_ KHM :) ...), ali sve je na kraju ispalo sjajno i bajno!
dakle: Anja, Jelena, Leyla, Vanja, ja i naravno Ivančica
Ovako je to bilo u subotu oko 12h u Čuburskom parku...
POGLEDAJTE!

Friday, September 2, 2011

Color of the Sun... / Boja sunca...


Požutim od sreće kada dodje petak... Radim, pa kad otkuca 17h, jurim u vikend...
Šalim se. Ovo je look od preključe, posao, pa Ada, fotkanje, sokići i kokice...

Thursday, September 1, 2011

DIY_ redo your "old" pearl necklace... / URADI SAM_ prepravi "staru" ogrlicu od perli...

Kao što sam napomenula juče, u današnjem laganom DIY prepravljamo jednu ogrlicu. U pitanju je sjajna ogrlica od perli u prelivajućim bojicama koju sam za 200 din kupila kod Kineza. Pomenula sam je već OVDE. Ogrlica jeste sjajna, ali je onako baš uz vrat, a ja to ne volEm baš. Onda sam je zamislila dužu, uz zlatni lanac i dodatke... Odlučila da je prepravim i da to sve fotkam kako bih vam pokazala rezultat. Dakle, ništa specijalno, ali mnogo bolje izgleda... :) Hajmo u slikovno objašnjenje...
SEE POST

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails