Thursday, March 31, 2011

Winning header!!! /Pobedničko zaglavljeee!

U borbi koja je trajala dva dana i ostavila brdo (čitaj 123 komentara)  
POBEDILO JE:
lala zaglavlje!!! Vodi sa 85 prema 35 glasova...

Stvarno nisam očekivala da će vam se ova mala igrica toooliko dopasti. Bravo za sve koji su prvi put pisali. I veliko hvala. Sjajni ste. Najsjajniji!

Novo zaglavlje je postavljeno. Mira je juče diplomirala!!! Bravo Mirić, znaš kako se radujem. Sinoć smo slavili. U toku je Nedelja mode. Bila preksinoć i biću za vikend, pisaću o utiscima u subotu ili nedelju. 
Do tada pratite LIVEBLOGGING kod Leyle! Mog genija. 
U petak je uzbudljivo snimanje o kom ću vam tek pisati, pa bi trebalo ispeglati odeću i kosu, :), na poslu je frka pa ostajemo duže,... Zbog svega toga za nešto novo u vidu dugog slatkog posta na koji ste svakodnevno navikli jednostavno nema vremenaaa...

Zato uz ovaj maleni outfit post teaser, koji vas čeka sutra, uživajte uz svoju jutarnju kaficu, jer znam da tako najviše volite fRashion!

:* by Marina


translation by Aleksandra Paljić


Wednesday, March 30, 2011

Spring colorful... / Prolećno šarenilo...

 Pre neki vikend smo u selu iznosili ćilime da "se zrače"... Kada baka kaže da je vreme za to, znam da je došlo proleće... mmm

Tuesday, March 29, 2011

SPRING HEADER CHOICE...!!! / Izbor za prolećno zaglavlje bloga!!!

Dakle, sve vam je jasno. Pošto ste najdraži deo ovog bloga, red bi bio da ravnopravno odlučimo koje zaglavlje će stajati tu gore do leta... Pa jel tako? 
Dakle:
(klik na fotke za uvećanje)

Ok, everything's clear. Since you're the dearest part of this blog, it would only be fair to have equal rights to decide which header will be up here until the summer...Right?
So:
(click on photos to enlarge)

1. fRashion spring love

2. fRashion spring tulip

odlučite se... Danas i sutra glasamo na ovom postu, pa vam pobedničko zaglavlje maše od četvrtka... :)

1. ili 2.?

make up your mind...Today and tomorrow you can vote here and the triumphant header will be here to welcome you on Thursday... :)

1st or 2nd?

:* by Marina

translation by Aleksandra Paljić

Monday, March 28, 2011

Come with me in the woods... / Luda lija...

ovo je bilo malo modno igranje... stilista i fotograf Miloš Milivojević. :*
this was a small fun photoshoot... stylist and photographer Miloš Milivojević. :* 

Friday, March 25, 2011

Testing new camera... / Testiranje novog aparata...

Da, ljudići moji, stigla je nova kamera. Dugo željeni Canon EOS 550D stigao je napokon. Toliko gledanja, upoređivanja, traženja, skupljanja novaca, baljenja :),... Sada je u mojim rukama i pod mojim prstima pa učenje i igranje kreće. Ili vožnja (jer mi je brat rekao da je bolje da sam kupila neki polovni auto... :)) 

SEE POST

Thursday, March 24, 2011

Green parka jacket... / Zelena parka jaša...

Moja opsesija tzv. parka jaknama traje već neko vreme... Duža ili kraća, tanka ili naložena, sa krznom ili bez, zelena ili sa kamuflaža printom... Uglavnom želim bar jednu odmah, sada odmah. Moja bi bila zelena, tanja i duža sa mekanim krznom na kapuljači... Bas kao što je ima The Cherry Blossom Girl na fotki ispod Nadam se da ih ima u Beču... :)))
O ocim i sličnim jašama pisale su i Jelena i TheChickBook

Saturday, March 19, 2011

Thursday, March 17, 2011

Testing, testing... / Mobilne igrarije...

Ovde sam vam pomenula da sam na druženju sa (ovog puta i nemodnim, ali svakako divniim) blogerima, web i IT masterima i M:TS timom dobila priliku da testiram (čitaj: igram se, skidam aplikacije, isprobavam i napržim se na touch screen, igram Solitare u gradskom, menjam melodije i Twittam, fotkam i goggels skeniram,...) slatki, beli, LG Optimus GT540 mobilni telefon. I od tad traje moja opsesija celom ANDROID zavrzlamom. U samom početku, pomogla mi je preslatka i genijalna Kremašica, a onda sam nastavila sama... Kremašica inače pravi i mobilne aplikacije. Genije mali! :)

Wednesday, March 16, 2011

D&G feather math... / D&G paperjasta matematika...

Ovo vam je nekakav opis moje opsesije raznobojnim D&G pernatim suknjicama koje su zatvorile reviju za jesen 2011.  Dajte sve!!! :)

Friday, March 11, 2011

BLOG BIRTHDAY ♪ ♫ ♩ ♬ / Blogorodjendan ♪ ♫ ♩ ♬

da, da, pre tačno godinu dana, napisala sam svoj prvi post ovde... Umirem od smeha kada ga pročitam sad... uglavnom, jedina želja, a vezana za blog, jeste da se vi ovde vratite ponekad... Žmurim, zamišljam i duvam u svećice... :-o phuuu

Thursday, March 10, 2011

Snowflakes are all same now... / Pahulje su sada nekako iste...

 
Znam da pokušavate da zaboravite bilo kakav sneg i to...  Ovde je nešto provejavao... Uglavnom kažu da ga neće biti više ove zime... Jeij...
I know you're trying to forget any kind of snow and all that...It snowed slightly here...Generally it's said that there will be no more snow this winter...Hurray..

Wednesday, March 9, 2011

Taylor Tomasi Hill_ my style crush... / Taylor Tomasi Hill_ zaljubljena u njen stil...

  • Taylor Tomasi Hill je master of street fashion. Jednostavno genije. Ova dama radila je kao urednik asesoara (možda postoji bolji prevod za ovo zanimanje, no...) u Teen Vogue_u, a sada je poznata kao modni urednik Marie Claire za Ameriku. Inače Tommy Ton i Scott Schuman kao da je jure u vreme fashion weekova širom sveta. Da se razumemo, i ja bih je jurila. 
  • Taylor je mozda jedini razlog zbog kojeg cenim crvenu kosu... Toliki da razmišljam o mogućnosti farbanja, kao eksperimenta. Jednom... Možda... :P

  • Da, post je nastao pre nekoliko dana, čekao je ovu sredu, šta li, a onda je TT spomenula Jelena u svom "Prva postava modnog tima" postu. Kod mog blogtwina, dakle, čitajte sjajan uvod, pa se vratite na foto razradu jednog poglavlja zvanog Taylor Tomasi.
  • Volela bih da imam veštinu da vam svoju fascinaciju stilom ove cure objasnim rečima, ali to je nemoguće... Ne umem. Ali svakako umem da vam postavim gomilu fotki koje će vam, ako pratite i cenite ovaj neki moj stil, svakako biti inspiracija. Meni svakodnevno. Izvol'te drage moje... 

Monday, March 7, 2011

Shopping therapy in March... / Martovska šoping terapija...


Ovaj torbuljak me je kupio. Ali kao što vidite da košta 4990 RSD ja njega nisam... Accessorize vidimo se na čuvenom 70% sniženju. :) 
Ovaj post je nastao slučajno, ali po vašim reakcijama sa prošlog posta na ovu temu, predpostavljam da će vam se svideti...

Sunday, March 6, 2011

Not so SUNday... / Nesunčan dan...

Juče je Subota bila prehladna. Pa smo se prošetale do Ušća. KFC i mini shopping. :)Anja, Leyla i ja... :)
Yesterday was Saturday, a freezing cold one. So we went to the Ušće shopping center. KFC and mini shopping. :)Anja, Leyla and me... :)

Thursday, March 3, 2011

Ski kitty... / Maca skijašica...

lak je bio hit dana... pogledajte kako sija na ovoj fotki... i još... 
daaa, pozdrav sa bloga za Mariju FBH, Dilpu i Jovana. Za njih je ovaj naslov posta
MACA SKIJAŠICA
this was the IT polish of the day...look at it shining in this photo...and more...
yeees, a big hello from the blog for Marija FBH, Dilpo and Jovana. This heading is for them
SKI BUNNY

SEE POST

Wednesday, March 2, 2011

Mary Katrantzou's porcelain garden / Mary Katrantzou porcelanska bašta

Zamislite najkrasniji porcelanski set za čaj koji se razbio na ritne komade na sred najlepše bašte na svetu... I dobijate Mary Katrantzou kolekcija za jesen-zimu 2011 
Imagine the most beautiful porcelain tea set that shattered into tiny bits in the middle of the most beautiful garden in the world...and you get Mary Katrantzou's autumn-winter 2011 collection 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails